+31 (0)85 130 2449
werk@evenementenbouwer.nl

Recruiter (FT)

Op zoek naar en afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is, een functie met vrijheid en waarin je echt van toegevoegde waarde bent? En vind je het leuk om te werken binnen een klein maar fijn team? Solliciteer dan op onze vacature van

RECRUITER

Wie is Evenementenbouwer.nl?

Evenementenbouwer.nl is al meer dan 15 jaar de specialist in het leveren van personeel voor de op- en afbouw van evenementen zoals concerten, festivals, sportevenementen en beurzen. Bij evenementenbouwer.nl is geen dag hetzelfde ! Op elk moment van de dag kunnen aanvragen voor personeel binnen komen. De personeelsplanning wijzigt dagelijks en we combineren opdrachten met personeel, om tot een zo efficiënt mogelijke planning te komen.

Wat is jouw rol als recruiter bij Evenementenbouwer.nl?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het werven van allround evenementenbouwers. Je weet wat je doelgroep drijft en met je kennis van social media en jobbords weet je hen te vinden en te binden aan Evenementenbouwer.nl.

Je hebt affiniteit met evenementen en festivals. Je weet hoe de kalender in elkaar zit en weet wanneer de pieken verwacht worden. Je bent creatief in het bedenken van wervingsmogelijkheden en het schrijven van vacatureteksten.  Hiernaast draag je zorg voor alle administratieve taken rondom het werving- en selectieproces en het begeleiden van de evenementenbouwers. Dit gebeurt vooral telefonisch.

Wie zoeken we bij Evenementenbouwer.nl

We zoeken iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat. Dit werk vereist en stevige ruggengraat en no nonsens mentaliteit. Hectiek zie je als een uitdaging en je houdt te allen tijden het overzicht. Je bent dan ook communicatief sterk en je administratie is op orde !

Onze overige wensen zijn:

  • Kennis van het officepakket
  • Affiniteit met de doelgroep ( met name starters, laagopgeleid personeel of mensen met een ‘rugzak’)
  • Minimaal MBO 4/ HBO werk- en denkniveau ( bij voorkeur ervaring als recruiter of intercedent. Maar ben jij net afgestudeerd en denk je het verschil te kunnen maken overtuig, ons !)
  • Geen 9-17 mentaliteit

 Wat krijg je bij Evenementenbouwer.nl

Wij bieden een baan voor langere tijd en met uitzicht op een vast contract. Je krijgt een laptop en telefoonabonnement, die je ook privé kunt gebruiken. Hiernaast 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Wil je een cursus volgen om je werk nog beter te kunnen doen, dan kan dat!
Salaris met groeipotentieel. Doe jij je job? Dan word je daarvoor beloond  

Heb je interesse? Solliciteer dan met een leuke brief, recent CV met pasfoto. Stuur dit aan patrick@evenementenbouwer.nl. Heb je vragen, dan kun je deze mailen aan hetzelfde adres.