+31 (0)6 6-155 99 000
werk@evenementenbouwer.nl

HUISREGELS PRO FM EVENTS

Veiligheid:

Veiligheid gaat boven alles, daarom hierbij even een veiligheid lap 10,

1 Veiligheid is een taak van ons allen dus ook van jou!

2 Denk aan je eigen veiligheid moor ook aan die von anderen!

3 hanteer altijd de veiligheidsvoorschriften zoals deze op locatie worden voorgeschreven!

4 Draag altijd de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen! (zie ad 1 j

5 Meld onveilige situaties direct aan je directe leidinggevende / voorman?

6 Ruim je werkplek op en houdt kantines en pauzeruimtes schoon!

7 Controleer je gereedschap!

8 Gebruik materieel waar het voor bedoeld is!

9 Verzamel afval op de juiste manier!

10 Veiligheid is mensenwerk, onveiligheid ook!

Ad 1 Juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) zijn:

 • Helm op indien dit medegedeeld wordt, en zo wie zo in situaties waarbij er boven je gewerkt wordt getakeld wordt.
 • 2 meter boven vloerhoogte betekent klimharnas aan, geen klimharnas niet omhoog! Ook op de hoogwerker klimharnas aan,
 • Altijd werkschoenen aan, gymschoenen doe je niet aan op je werk. en bekeuringen zijn voor jezelf!
 • Gebruik gehoorbescherming (zeker bij trusswerk)
 • Heftruck en hoogwerker rijden doe je alleen als je gecertificeerd bent. en dan houd je dan ook altijd aan de regels zoals het dragen van de gordel]

Chauffeurs:

Jij bent verantwoordelijk voor je medepassagiers, gedraag je daar dus ook naar;

 • Behandel de (huur) auto en / of (huw’) bus als goede huisvader. dat wil zeggen: zorg dat de bus netjes is wanneer je hem inlevert!
 • Schade con het voertuig is voor je eigen rekening!
 • Rijdt volgens de verkeersregels, bekeuringen zijn voor jezelf!
 • Draag altijd autogordels, ook ah passagier!

Op locatie:

 • meld je altijd meteen hij de crewboss Of contactpersoon en ga niet rondhangen_ Hij of zij bepaald ook wanneer je pauze gaat houden, wanneer je klaar bent en tekent de urenbrierjes of als dit gewenst is! Blijf ten alle tijde beleefd! Als er problemen zijn neem je contact op met de planner of kantoor, maar go zelf nooit en te nimmer op locatie in discussie, ook niet met je collega’s. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf!
 • Zorg dat je voldoende rust hebt gehad (7 uur(!
 • Op locatie wordt er van je verwochl dat je er uitziet alsof je gaat werken [dus geen “vakantie outfit” of “zwerverslonk”) Dat wil zeggen: PRO EM Events t-shirt en bij voorkeur een zwarte werkbroek of fatsoenlijke spijkerbroek.
 • Zorg dat je altijd je identiteitsbewijs bij je hebt en als je in het bezit bent van een heftruck er/of hoogwerker-certificaat neem je deze ook altijd mee! Heb je deze niet bij je, wordt er door jou niet gewerkt op of met deze machines!
 • Beperk mobiele communicatie, dus ook sms’en, enkel en alleen tot werkgerelateerde gesprekken. Bellen om andere redenen doe je in je pauze of na het werk!
 • Drugs of alcoholgebruik voor of tijdens het werk betekent direct zonder salaris naar huis!

Afmelden:

Afmelden doe je alleen als je hiervoor een geldige reden hebt (zoals bijvoorbeeld een sterfgeval naaste familie. Wanneer jij je hebt opgegeven voor een klus ga je mee, zo niet zorg je (na overleg met de planner) ten alle tijde zelf voor een vervanger! Indien mogelijk krijg je telefoonnummers aangereikt.

Betaling:

Indien je gegevens compleet zijn (ingevulde en ondertekende loonbelostingverkloring, inschrijfformulier, huisregels en geldig kopie paspoort of ID kaart). Je ontvangt je salaris altijd in de tweede week von de nieuwe maand (dus in januari gewerkt: tussen 8 en 14 februari je loon).

Bij het eerste salaris wordt altijd E 25,- administratiekosten ingehouden. Dit is terug te vinden op je eerste loonstrook en is een eenmalige administratieve inhouding.

Gewerkte uren, kilometers en/of reiskosten (parkeren, treinkaartjes, lunchbonnen „.) altijd meteen na helwerk doorgeven via sms op: 06-155 99 003 (24/7) of per e-mail: personeel@profmevents.com Vervolgens de bonnetjes met een compleet ingevuld declaratieformulier inleveren op of opsturen naar kantoor, voor het einde van de maand, zo niet pech gphrici!

LET OP: kosten voor eten kunnen enkel en alleen worden gedeclareerd als de planner hiervoor van te voren akkoord heeft gegeven.

Vrije dagen / vakantie:

Vrije dagen dienen minimaal 2 weken van te voren te worden aangevraagd. Vakantie oftewel een vrije periode van meerdere aaneengesloten dagen dient minimaal 6 weken van te voren te warden aangevraagd, bij voorkeur schrittLijk. LET OP: je verzoek is pas geldig als je hiervan via de planner een schriftelijke bevestiging hebt ontvangen. Een verzoek kan dus worden geweigerd, ook dan wordt dit schriftelijk aan jou doorgeven

Werkkleding / gereedschap:

Door PRO FM Events verstrekte of ter beschikking gestelde werkkleding en/of gereedschappen dienen ten alle tijde. op verzoek van PRO FM Events. te worden ingeleverd. Bij het uitblijven van teruggave van genoemde materialen zal de kostprijs hiervan warden ingehouden op je eerst volgende salaris. Is er sprake van op het salaris reeds ingehouden borg. zal een en ander worden &gehandeld zoals vermeld in het met jou overeengekomen ondertekende contract,

Ziekte:

In de periode waarin de medewerker niet wordt opgeroepen, heeft hij geen recht op doorbetaling van het loon. Zolang het arbeidscontract nog duurt heeft hij ook geen recht op ziektewetuitkering. POS als uw arbeidscontract eindigt. kan de oproepkracht een ziektewet-uitkering aanvragen bij UWV.